iPad mini 4 – îmbunătăţit exact acolo unde contează

iPad mini 4 - îmbunătăţit exact acolo unde contează

Evenimentul Apple din septembrie nu a fost niciodată despre noi iPad-uri, dar anul acest, pe lângă un iPad Pro complet nou, vedem un iPad mini 4.

E începutul lunii septembrie, iar Tim Cook şi compania au venit pe scena din San Francisco pentru a lansat două noi iPhone-uri. Acestea nu sunt însă toate noutăţile în care gigantul din Cupertino vrea să investiţi în lunile care urmează. Un iPad mini 4 este de asemenea pe listă, o tabletă care vine cu modificări mult mai semnificative în comparaţie cu modelul de acum aproape un an.

iPad mini 4 este construit în jurul aceloraşi specificaţii hardware precum iPad Air 2. Tableta cu o diagonală de 7,9 inci foloseşte SoC-ul Apple A8x din actualul iPad Air, un upgrade mai mult decât necesar dacă vă doriţi ca iOS 9 să ruleze în condiţii optime pe cea mai mică tabletă Apple. Camera principală a beneficiat de asemenea de un upgrade important, dar în continuare nu este cea mai plăcută activitate să faceţi poze cu tableta. De asemenea, având 8 megapixeli, foloseşte probabil acelaşi senzor precum cel din iPad Air 2. 

Dacă vă încântă acest format de tabletă ultra portabilă, o puteţi achiziţiona în culorile space grey, silver şi gold cu o memorie internă de 16, 64 sau 128GB. Preţul de start este 399 de dolari pentru varianta de 16GB şi creşte cu câte 100 de dolari pentru restul modelelor. Acest eveniment a fost şi un pretext pentru ca iPad mini 2 să scad până la 269 de dolari pentru varianta de 16GB. iPad Air va rămâne neschimbat în 2015, şansele fiind ca acela să fie upgradat abia în prima parte a lui 2016.