iPad Mini 3 trece prin test „de hipster“ și antiglonț [VIDEO]

iPad Mini 3 trece prin test „de hipster“ și antiglonț [VIDEO]

Ca de fiecare dată după o lansare importantă, cei de la abia au aşteptat să spulbere în slow motion noile tablete Apple, iPad Air 2 şi iPad Mini 3.

iPad Air 2 iPad Mini 3 Retina Display

Într-o perioadă în care în care ritmul global de lansare al gadgeturilor portabile a explodat, cei de la Apple se rezumă la a lansa şi două iPad-uri în fiecare an. Din păcate, ca de obicei, imediat după lansare, respectivele gadgeturi sunt supuse mai multor teste extreme.

În acest caz particular este vorba de iPad Air 2 şi iPad Mini 3. Noile tablete ieşite din Cupertino au fost exploatate la maximum de către cei de la RatedRR. Aceiaşi indivizi care în trecut au tras cu precizie într-un Xbox, PlayStation sau Mac, acum au pus ţinta pe noile iPad-uri. Rezultatele au fost agregate în două clipuri separate. În mod evident, la final nu a mai rămas nimic din nici una dintre tablete.

Testele au început cu nişte scufundări în apă şi nişte tentative de îndoire. Acestea nu au generat pagube majore. În cazul noului iPad Air, au urmat gloanţele care, în prima parte, au provenit de la o puşcă cu aer comprimat. La final, ambele dispozitive au fost practic spulberate de gloanţele de calibrul 50 provenite de la o puşcă cu lunetă – Barret M82A1.

Fascinaţia pentru astfel de clipuri este incredibil de subiectivă. Dacă nu cumva vi se rupe sufletul pentru că voi nu aţi reuşit încă să puneţi mână pe un iPad Air 2 şi iPad Mini 3, iar alţi deja le distrug, s-ar putea să nu fie recomandabil să apăsaţi pe play.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: