Interfața Windows 10 va fi un mix între Vista și Windows 8, iar acesta e un lucru bun

Interfața Windows 10 va fi un mix între Vista și Windows 8, iar acesta e un lucru bun

Când Microsoft lansa Windows Vista, interfața Aero era cea mai interesantă noutate. Era inspirată de la Apple, dar aducea o imagine nouă pentru un sistem de operare învechit. Dacă ți-a plăcut Aero în Vista sau Windows 7, atunci trebuie să știi că Microsoft experimentează cu designul de atunci.

Microsoft are o cu totul altă abordare pentru Windows 10, oferind mai multe informații utilizatorilor ca până acum și permițând accesul mai devreme la versiunile preview. Chiar dacă Windows 10 nu e gata de lansare, acest lucru întâmplându-se cel mai probabil în toamnă, aflăm că interfața va fi un mix destul de bun între Aero și Modern, care a debutat cu Windows 8.

Ca pe Windows Vista și 7, vei putea dezactiva efectul de transparență aplicat ferestrelor din Windows 10, dacă nu-l vrei și dacă nu ai sistemul suficient de bun. Cel mai devreme utilizatorii vor avea acces la noua interfață odată cu noua versiune de preview oferită celor din programul Windows Insider. Gabriel Aul a confirmat pe Twitter că vor fi noutăți semnificative pentru noul sistem de operare.

În primăvară, Microsoft susține conferința Build în timpul căreia va avea câteva anunțuri importante de făcut, fie că privesc software-ul, fie că e vorba de hardware prin noul hibrid Surface. Și dacă te-a enervat până acum modul în care interacționezi cu foldere pe Windows, trebuie să știi că Microsoft ia în considerare să schimbe puțin lucrurile, conform Daily Tech.

windows 10 interfata aero si modern concept

Un designer sârb a publicat imaginea concept de mai sus, iar Aul a spus că le-a trimis deja colegilor săi. Aceasta a apărut pe forumul Windows Uservoice. Designul minimalist al acestuia este completat de transparența ferestrelor. De asemenea, au fost schimbate și pictogramele, după cum se poate vedea în dreapta jos pentru Chrome. De asemenea, este mult mai ușor să urmărești fotografiile după titlu și ceea ce prezintă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: