Intel și Lenovo combină moda și tehnologia pentru Romanian Design Week

Intel și Lenovo combină moda și tehnologia pentru Romanian Design Week
Răzvan Băltărețu
15:39 21.05.2015

Intel şi Lenovo au pentru ediția de anul acesta a Romanian Design Week un proiect special, interactiv, care combină moda și tehnologia. Cele două companii au integrat în expoziție laptopul 2 în 1 Lenovo Yoga 3.

Expoziția “Intel și Lenovo digitalizează istoria modei românești din ultimul secol” este realizată împreună cu opt dintre cei mai apreciați bloggeri de stil și modă ai momentului. Aceasta constă în proiecții ale celor mai importante momente din istoria modei românești din ultimii 100 de ani. Cei opt bloggeri curatori au navigat prin amintirile, istoriile şi legendele ultimului secol, alegându-şi câte un moment istoric preferat, reprezentativ în cultura urbană autohtonă.

Aceștia au vorbit despre obiecte vestimentare care au făcut istorie, precum ia tradiţională, (vedeta defilării Yves Saint Laurent din 1981, ilustrată şi de către Henri Matisse în unul din tablourile sale celebre), au descris personaje proeminente din folclorul românesc (ex.: Maria Tănase) și s-au referit la evenimente emblematice româneşti (ex.: Festivalul de la Mamaia). Fundalul acestor conversaţii personale, amintiri intime sau declaraţii aspirațional-stilistice a fost chiar simbolul tehnologiei de ultim moment: laptopul 2 în 1 Lenovo Yoga 3 Pro cu tehnologie Intel.

Caracterul interactiv al expoziției permite tuturor vizitatorilor acces rapid, tactil, la ecranul laptopului 2 în 1. Aceștia pot vizualiza și asculta individual, de câte ori doresc, orice testimonial îi interesează.
Lenovo Yoga 3 Pro este singurul laptop 2 în 1 cu 4 moduri de dispunere (laptop, tabletă, cort și stand) din lume. În funcție de nevoile de utilizare, poate fi laptop clasic sau tabletă. Acest Yoga 3 se găsește în retail la Flanco sau eMAG.

Poți vizita expoziția la Hanul Gabroveni, strada Lipscani 86-88, până pe 24 mai, între orele 10.00 și 22.00.

 

Etichete:
Comentarii
loading...