Încă un vârf de gamă dat de pământ: Cât de rezistent e HTC One M9 [VIDEO]

Încă un vârf de gamă dat de pământ: Cât de rezistent e HTC One M9 [VIDEO]

Pasionații de gadgeturi s-au obișnuit să le vadă trecând prin chinuri, doar pentru a le fi demonstrată rezistență. După ce am văzut ce se întâmplă cu Samsung Galaxy S6 și iPhone 6 atunci când sunt scăpate de la o înălțime de trei metri, a venit și vremea ca HTC One M9 să treacă printr-o probă similară.

Ținând cont de faptul că HTC One M9 este destul de solid, iar metalul din care este construit ar trebui să fie destul de rezistent, era de așteptat să nu beneficieze de blândețe. Primul test implică o simplă scăpare a dispozitivului de la nivelul pieptului. Marginile sunt zgâriate urât, acesta fiind un dezavantaj al învelișului de aluminiu.

Următorul nivel implică înlăturarea suprafeței pe care este așezat telefonul. Carcasa rămâne intactă, dar din nou, marginile au de suferit. Lentilele camerei nu sunt lezate, dar aplicația pentru cameră nu se deschide. Pe de altă parte, se pare că dacă ai ghinionul să dai de pămând cu dispozitivul cu ecranul la înaintare, chiar dacă acesta se sparge, touchscreenul va funcționa în continuare.

A venit, apoi, rândul unui test „fierbinte” la propriu. HTC One M9 a fost încălzit la 700 de grade Celsius. După ceva timp, a cedat și a încetat să funcționeze, dar a luptat eroic. Testul nu a arătat că HTC One M9 este un dispozitiv care are probleme mari cu rezistența, dar ar fi de preferat să eviți să îl scapi sau să îl ții în preajma unei torțe.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: