Încă un motiv să iubești Gmail: Ce include noua actualizare pentru Android

Încă un motiv să iubești Gmail: Ce include noua actualizare pentru Android

Majoritatea dintre noi avem mai multe adrese de email, fiecare cu o întrebuințare diferită. Uneori este obositor și enervant să deschidem mai multe aplicații pentru a ne verifica mesajele. Ei bine, Gmail, unul dintre cele mai populare și eficiente servicii, și-a propus să ne ușureze viețile printr-o actualizare pentru Android.

Datorită opțiunii All Inboxes, vei putea avea toate mailurile laolaltă, indiferent de adresa la care au fost trimise. Nu vei mai fi nevoit să jonglezi cu zeci de aplicații doar pentru a răspunde la mesaje.

Unul dintre punctele forte ale Gmail este afișarea organizată a mesajelor. În comparație cu Yahoo! sau alte platforme, pe Gmail îți este mult mai ușor să urmărești șirurile infinite de mailuri. Noua actualizare va aplica același tratament și conversațiilor de pe conturile de Yahoo!, Outlook sau oricare altă platformă.

Funcția de căutare va fi și mai eficientă. Noua aplicație Gmail pentru Android are o autocompletare optimizată, astfel că poți găsi ceea ce cauți chiar mai repede decât până acum, scrie Gmail Blog.

Noua actualizare mai vine la pachet cu niște funcții interesante. Previzualizările atașamentelor vor avea dimensiuni mai mari, astfel încât nu va fi absolut necesar să le deschizi pentru a vedea ce conțin, precum și abilitatea de a le salva în drive cu o singură atingere.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: