În spatele ușilor închise, Microsoft Surface Phone există

În spatele ușilor închise, Microsoft Surface Phone există

Vehiculat deja de câțiva ani, Surface Phone este un smartphone care devine din ce în ce mai probabil, având în vedere ultimele imagini ajunse online.

Din ce în ce mai multe telefoane noi, neanunțate oficial au ajuns online prin intermediul unor benchmark-uri. Datorită faptului că cea mai mare parte a testelor de performanță pe care le rulați pe un telefon au o componentă online, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că în astfel de circumstanțe este prima oară când vedem o confirmare a existenței Microsoft Surface Phone. În altă ordine de idei, asfel de capturi de ecran pot fi editate și create de la zero, dar este greu de spus de ce ar investi cineva atât de mult timp și efort într-un astfel de proiect.

Încă de la lansarea oficială a primei tablete Surface, foarte mulți internauți au sperat că nu vom mai avea mult de așteptat până când aceleași unghiuri ascuțite și particularități de design pătrățoase vor fi transpuse într-un telefon. Dacă avem încredere în captura de mai jos, sunt șanse destul de mari ca acest proiect fictiv să se transpună în realitate în viitorul destul de apropiat. În definitiv, după Surface Pro și Surface Book, Surface Phone ar fi dispozitiviul perfect pe care să-l lanseze Microsoft pentru a-și completa portofoliul de gadgeturi high end.

Până la această oră, oficialii gigantului din Redmond nu au făcut nici o declarație pe marginea acestui subiect și nici nu au scăpat vreun indiciu că ar renunța în vreo circumstanță la brandul Lumia pentru smartphone-uri high end. Microsoft a investit mult în seria de aparate Lumia în momentul achiziției unei părți semnificative din Nokia. Din acest motiv, ar fi un pic ciudat să lanseze terminale sub denumirea de Surface. În orice caz, în benchmark-ul imortalizat de mai jos, Surface Phone pare să fie preinstalat cu Windows Phone 10 și să ruleze browserul Microsoft Edge 12. Rezoluția de 360 x 640 pixeli pare foare ciudată.

surface-phone-benchmark-640x304

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: