Ce pregătește Apple pentru iPad Pro, tableta care nu va fi doar pentru divertisment

Ce pregătește Apple pentru iPad Pro, tableta care nu va fi doar pentru divertisment

După un lung val de speculaţii pe marginea , din specificaţii, tableta profesională a celor de la Apple începe să fie din ce în ce mai atrăgătoare.

În continuare nu există nici o informaţie oficială pe marginea unui iPad supradimensionat care să ajungă la o . Cu toate acestea, având în vedere numărul foarte mare de zvonuri, un iPad Pro este mai probabil ca niciodată. Randările, carcasele şi alte câteva elemente care au ajuns online în ultimele luni, toate funcţionează ca indicii pentru iminenta lansare a tabletei.

Cel mai nou set de specificaţii pentru iPad Pro conţine referinţe către elemente noi de conectivitate şi funcţionalitate menite să diferenţieze acest produs de celelalte tablete ale companiei. Aparent, iPad Pro va suporta interacţiunea prin intermediul Force Touch, tehnologia introdusă pentru prima oară de gigantul din Cupertino în Apple Watch. E foarte probabil ca următoarea generaţie de iPhone să vină cu Force Touch. Similar cu ceea ce oferă Microsoft împreună cu fiecare tabletă Surface, noua tabletă Apple va include şi stylus cu conectivitate Bluetooth.

ipad-pro-render-640x524

Ca fapt divers, lansarea unei tablete cu stylus reprezintă o distanţare enormă faţă de filozofia lui Steve Jobs. Fostul director Apple a luptat vehement împotriva lansării de iPad-uri sau iPhone-uri împreună cu astfel de accesorii.

Noul raport nu include nici un fel de informaţii despre o posibilă dată de lansare sau un preţ ipotetic pentru iPad Pro. Conferinţa anuală WWDC se apropie cu paşi repezi, dar e puţin probabilă ca acesta să aducă o lansare hardware.

 

Citește și: