Tableta iPad Pro cu ecran de 12,9 inch va fi lansată în 2015

, 27 Aug, 14:05

Apple lucrează la o tabletă cu ecran de 12,9 inch, numită iPad Pro. Totuși, gadgetul va ajunge pe piață abia în 2015.

alergie apple ipad nichel

Informațiile vin de la Bloomberg, care citează surse familiare cu situația. Potrivit acestora, tableta iPad Pro ar putea fi prezentată la începutul anului viitor, mai exact, în primul trimestru al 2015.

”Noul iPad va avea un ecran cu diagonlă de 12,9 inch, au declarat sursele care au cerut să rămână anonime, detaliile date de ei fiind confidențiale. Apple produce, în prezent, iPad-uri cu dimensiuni de 9,7 inch, respectiv 7,9 inch. Compania din Cupertino lucrează cu furnizorii de cel puțin un an pentru a dezvolta o gamă nouă de dispozitive mai mari cu ecrane tactile, au mai spus sursele”, se arată în articolul Bloomberg.

Samsung dispune deja de un astfel de gadget. Compania sud-coreeană a lansat, anul acesta, tableta Galaxy Note Pro, cu ecran de 12,2 inch. Cum tabletele produse de Apple încep să piardă teren, este cazul ca gigantul californian să lanseze ceva cu adevărat interesant.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail