Iminentul Call of Duty Black Ops 3 detaliat prin două noi trailere

Cu doar câteva zile rămase până la lansarea oficială a noului Call of Duty Black Ops 3, cele mai noi trailere spulberă complet misterul noului joc.

Pe 6 noiembrie 2015 se va lansa oficial noul Call of Duty Black Ops 3. Acesta va fi disponibil încă din prima zi atât pentru PC-uri, cât și consolele vechi și noi, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 și PlayStation 4.

Deoarece, ca de fiecare dată, cei de la Activision au investit o sumă semnificativă de bani în dezvoltarea noului titlu, pe ultima sută de metri începem să fim asaltați și cu măsuri pentru promovarea Black Ops 3. În principiu, sunt șanse infime ca acest Call of Duty să nu se vândă din nou ca pâinea caldă, dar asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de câteva trailere spectaculoase.

Trailer-ul Live Action pune persoane reale în mijocul acțiunii din joc și se încheie cu o afirmație ce s-ar putea să rezoneze cu foarte mulți jucători. ,,Există un soldat în fiecare dintre noi.” Același clip este încărcat de explozii și decoruri impresionante. Launch Trailer pentru Call of Duty Black Ops 3, lansat în urmă cu câteva zile, face o treabă foarte bună în a detalia diverse aspecte de gameplay pe care le vom putea experimenta în joc.

Cum era de așteptat, acesta clipuri arată foarte bine, la fel și jocul pe care îl ilustrează. Este mai mult decât evident faptul că franciza merge în direcția care trebuie, iar cei de la Activision nu se sfiesc să investească în dezvoltarea unor shootere menite să-ți crească adrenalina în confortul căminului. Printre noutățile pe care trebuie să le rețineți legate de Call of Duty Black Ops 3 se numără un mod Realist, în care un jucător moare de la un singur glonț. Toată misiunile din campanie vor fi deblocate încă de la început, iar prin modul de joc Free Run veți putea experimenta titlul într-o manieră complet diferită.

Alexandru Puiu
12:00 02.11.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video