Call of Duty: Black Ops 3, promovat printr-un ”atac terorist”

Call of Duty: Black Ops 3, promovat printr-un ”atac terorist”

Cei de la Activison au inventat un atac terorist pentru a face reclamă viitorului joc Call of Duty: Black Ops 3.

Sunt anumite situații în care chiar și o companie la fel de mare precum Activision poate să facă o greșeală uriașă când vine vorba de publicitate. Call of Duty: Black Ops 3 este cel mai important pe care americanii îl vor anunța în viitorul apropiat, iar pentru a atrage atenția asupra acestuia, au ales o soluție mai puțin convențională.

Contul oficial de Twitter al seriei Call of Duty a fost redenumit ”Current Events Agg.”, pentru ca utilizatorii să creadă că este vorba despre o agenție de știri serioasă. Deși sloganul era ”Where we bring you real news” (Unde își aducem știri reale”), o persoană nu ar fi trebuit să se uite la handle (@CallofDuty) pentru a-și da seama că au de-a face cu o glumă. În continuare, pe parcursul a douăzeci de Tweet-uri, Current Events Aggregated a relatat un atac terorist care a avut loc în portul turistic din Singapore.

Conform informațiilor, forțele de ordine din statul asiatic declaraseră stare de urgență iar drone și convoaie militare și-au făcut apariția. Desigur, nu putem ști sigur câți oameni au luat în serios aceste informații, având în vedere că imaginile nu păreau extrem de reale, iar întâmplările erau prezentate de către o entitate despre care absolut nimeni nu știa nimic. Într-un final, @CallofDuty a încheiat seria printr-un tweet în care utilizatorii erau informați că asistaseră la o prezentare a ficțiunii din spatele viitorului Black Ops 3.

Citește și: