IFA 2015: Smartwatch-urile Moto 360 ar putea avea un frate mai sportiv

IFA 2015: Smartwatch-urile Moto 360 ar putea avea un frate mai sportiv

Se pare că se naște un nou trend în lumea smartwatch-urilor. Se doresc mai multe variante ale unui singur model de ceas. Apple și Samsung s-au aliniat tendințelor, iar acum se pare că este rândul celor de la Motorola.

Conform ultimelor zvonuri, gama de ceasuri inteligente Moto 360, care se va lansa în septembrie, va cuprinde și un model sport. Acesta se presupune că va avea o paletă de culori puternice și o curea din cauciuc.

Nu se știu prea multe despre acest model, dar se presupune că va avea aceleași specificații ca restul ceasurilor din a doua generație de Moto 360.

Conform Upleaks, singura diferență ar fi faptul că acesta va avea un aspect mai sportiv. În loc de combinația elegantă de piele și metal, acesta ar fi construit din cauciuc. Interesant ar fi faptul că acea curea este detașabilă, dintr-o bucată, putând fi schimbată.

Dacă ceasul din imaginile scurse pe Internet reflectă realitatea, varianta sport a gamei Moto 360 nu se ridică la nivelul așteptărilor noastre. Materialele folosite îi conferă un aspect ieftin, nu foarte sportiv și îl fac să arate mai mult ca un ceas câștigat la pufuleții cu surprize, decât ca un smartwatch de calitate, precum celalalte dispozitive din gama Moto 360.

Compania a anunțat de curând că smartwatch-urile Moto 360 se vor lansa pe 8 septembrie, exact la finalul IFA 2015.