Ieftine şi bune: Dell anunţă noi All-in-one-uri accesibile

Ieftine şi bune: Dell anunţă noi All-in-one-uri accesibile
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
10:30 03.06.2015

Deşi piaţa desktop-urilor se află în continuă scădere, amatorii de la PC-uri pentru birou se pot orienta fără probleme către noi all-in-one-uri de la .

Dacă stilul vostru de viaţă vă obligă să petreceţi un procent semnificativ din zi la birou şi nu , un all-in-one precum cel ilustrat mai sus ar putea fi o alternativă atrăgătoare.

În cadrul Computex 2015, desfăşurat în aceste zile la Taiwan, cei de la Dell au anunţat două familii de all-in-one-uri, de 20 şi 24 de inci ascunse în spatele brandului Inspiron 3000. Acestea nu incorporează neapărat specificaţii de top, dar arată foarte bine, iar Dell se mândreşte cu faptul că se numără printre cele mai subţiri de pe mapamond.

Pe lângă specificaţii comune, gen WiFi, un card reader 4 în 1, Ethernet şi un număr semnificativ de porturi USB 2.0 şi 3.0, există şi diferenţe importante între cele două all-in-one-uri. Inspiron 20 este construit în jurul unui display HD+ de 19,5 inci cu o rezoluţie nativă de 1600 x 900 pixeli. La interior ascunde un Intel Braswell pe 14 nanometri, unul dintre cele mai noi procesoare ale Intel destinate sistemelor entry-level. Inspiron 24, fratele mai mare foloseşte un panou de 23,8 inci cu o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli şi acelaşi procesor Braswell. Există şi versiuni ale sistemelor cu procesoare AMD, dar nu sunt mult mai sprintene. În ceea ce priveşte cantitatea de memorie RAM, puteţi opta între 4 şi 8GB RAM. Spaţiul de stocare este limitat la 1TB, dar este inclus în pachet şi o unitate optică DVD.

Disponibile începând de săptămâna aceasta la nivel global, sistemele vor începe de la 330 de dolari pentru modelul de 20 de inci şi 480 de dolari pentru Dell Inspiron 24 3000 de 24 de inci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: