Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea – dragoste care încape în poșetă

Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea – dragoste care încape în poșetă

Dacă încă nu i-ai luat ceva special de Valentine’s Day nu dispera. Avem noi idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea.

În cazul în care ai ratat articolul nostru cu idei de cadouri de Valentine’s Day pentru ea, sau sugestiile noastre ți s-au părut prea trăznite, am zis să mai facem o încercare.

Ne-am gândit și ne-am dat peste cap, am căutat și am comparat, doar pentru ca tu să îi poți face cadoul perfect iubitei tale.

La urma urmei, dacă ea a citit articolul nostru cu idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el, atunci sigur vei primi un dar care te va da pe spate.

Mai sunt două zile până la cea mai romantică zi din an, așa că mișcă-te repede. Aceasta este lista noastră cu cadouri de Valentine’s Day.

Smartphone LG G3 S

Iubita ta e o finuță care apreciază lucrurile la fel de finuțe. E tipul să o scapi de cărămida aia de smartphone care îi  îngreunează poșeta și să îi cumperi un telefon care să i se potrivească. Ia-i un LG G3 S. E micuț, e subțire și al naibii de elegant. E rapid și are cameră bună. Îl poți cumpăra de AICI, la promoție, dar te avertizăm că va vrea să faceți ”couplie-uri” la nesfârșit.

idei cadouri ziua indragostitilor pentru ea (4)

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea – ZeBracelet

Nu sunt foarte multe ceasuri inteligente care să le atragă  pe doamne și domnișoare. Designul e de vină de cele mai multe ori, dar cu MyKronoz ZeBracelet nu vei da greș. Arată ca o brățară, se potrivește de minune cu telefonul de mai sus, dar și cu pantofii de seară. Îi arată când o suni, dar și cât de bine se menține în formă. Cumpăr-o de AICI și așteaptă-te la țipete de bucurie.

idei cadouri ziua indragostitilor pentru ea (1)

e-Book Reader Kindle

Iubita ta e frumoasă, dar e și deșteaptă și va aprecia cu siguranță acest e-Book Reader. E micuț, portabil și poate acomoda toată literatura de calitate din lume. Bine, nu chiar pe toată, dar suficientă încât să nu se plictisească prea curând. Fă o investiție inspirată și cumpără un Kindle de AICI. E la reducere!

idei cadouri ziua indragostitilor pentru ea (3)

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea – MP3 Player

Cadoul ăsta de Valentine’s Day merge perfect cu sugestia de mai sus. Sony NWZW este un MP3 player subtil, compact, care înlătură  nevoia cablurilor care i-ar putea strica ținuta. Lumea din metrou nu îi va mai strica concentrarea atunci când citește, pentru că muzica ei preferată va răsuna în cășt. Cumpără-i acest MP3 player magnific de AICI.

idei cadouri ziua indragostitilor pentru ea (5)

Aparat Nikon Coolpix S3600

Cu acest aparat foto poți să îi spui că l-ai cumpărat pentru când veți merge împreună în excursie. Îi vei arăta că ai planuri serioase cu ea și o va face și mai fericită. Unde mai pui că e și rozaliu și compact și performant. Îl poți cumpăra de AICI.

idei cadouri ziua indragostitilor pentru ea (6)

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea – Espressor

Espressorul Bosch Tassimo e atât de ușor de folosit încât  îți va face cafeaua cu plăcere în fiecare dimineață. E un cadou mai mult pentru tine decât pentru ea, dar sigur va aprecia cât de bine completează bucătăria în care vă luați micul dejun. Cumpără-l de AICI, la reducere.

Sp_1_rechts_tassimo_c7_ 003