07 feb. 2015 | 11:39

Cadouri de Valentine’s Day pentru ea – Impresioneaz-o în cel mai romatic weekend din an

FEATURE
Cadouri de Valentine's Day pentru ea – Impresioneaz-o în cel mai romatic weekend din an

Cadouri de Valentine’s Day pentru ea pot fi greu de găsit, mai ales dacă vrei să fii original. După ce am vorbit despre cadouri de Valentine’s Day pentru el, e timpul să îi ajutăm pe cei care vor cadouri inedite pentru iubitele lor.

Cei care caută cadouri de Valentine’s Day pentru ea se confruntă, în fiecare an cu aceleași dileme: ”bomboane, flori sau ambele?”, ”să-i iau iar un pandantiv cu inimioară?”, ”dacă nu îi vine tricoul ăsta va crede că o consider grasă”, ”dacă îi iau un ursuleț de pluș o să creadă că o consider copilăroasă”.

Din fericire, tehnologia, la fel ca și apa de toaletă C.K. One, este unisex, așa că am încropit o listă cu cele mai bune cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților.

Baloane cu LED

O zi specială începe dis de dimineață. Așa că ia-i aceste baloane cu LED și fă o atmosferă de poveste înainte ca soarele să răsară. Vestea bună e că luminile rezistă până la 24 de ore, așa că veți profita de decorul festiv și romantic și înainte de culcare. Stai fără griji, nu costă o căruță de bani și le găsești AICI.

cadouri valentines day pentru ea 1

Cadouri de Valentine’s Day pentru ea – Cana Îndrăgostiților

Dacă tot îi faci surprize de dimineață, când îi duci micul dejun și baloanele cu LED în cameră, pune-i cafeaua fierbinte în cana asta. Are formă de inimă și model cu inimioare roz care se transformă în inimioare roșii atunci când este un lichid fierbite înăutru. Inimioareee! O vrea neapărat de AICI.

cadouri valentines day pentru ea 2

Parrot FlowerPower

În cazul în care își va aminti, panicată, că a uitat să ude florile, arată-i gadgetul ăsta. Parrot FlowerPower este un senzor inteligent pentru plante care monitorizează constant ce fac ”puișorii ei”. Îl înfigi în pământ și apoi o aplicație îi va arăta exact când trebuie udate plantele. Cumpără-i gadgetul de AICI.

cadouri valentines day pentru ea 3

Cadouri de Valentine’s Day pentru ea – MyKronoz ZeFit

Înainte de cina romantică pe care o planifici deja de câteva săptămâni, propune-i o plimbare romantică. Chiar când ați ieșit pe ușă, prinde-o ușor de mână și prinde-i această brățară de fitness în jurul încheieturii. Va aprecia să aibă un gadget cu care să se poată lăuda prietenelor că e mai în formă decât ele. Poți cumpăra MyKronoz ZeFit de AICI.

cadouri valentines day pentru ea 4

Pernuță caldă pentru mâini

Cu toate că Ziua Îndrăgostiților este cea mai fierbinte zi din an, vremea nu e niciodată pe măsura gradelor din suflete. Așa că în timp ce sunteți la plimbare s-ar putea ca degetele iubitei tale să înghețe. Pentru asta există pernunța caldă pentru mâini în formă de inimă. Da, iar inimioare. Trebuie doar să apeși un buton, iar inimioara se încinge și gerul iernii se domolește. E o nimica toată și o găsești AICI.

cadouri valentines day pentru ea 5

Cadouri de Valentine’s Day pentru ea – Lumina subacvatică

Cina a fost un succes și pare chiar și mai îndrăgostită de tine acum. Propune-i o baie fierbinte și ”ornează” cada cu această lumină subacvatică. Veți simți amândoi că plutiți printre stele și că universul este al vostru. Nu așa ar trebui să se simtă orice cuplu de Valentine’s Day? Găsești gadgetul AICI.

cadouri valentines day pentru ea 6

Perna Moonlight

Dacă după baie vreți să vedeți un film romantic, care să vă facă să vă țineți strâns în brațe, în sufragerie o poți aștepta cu Perna Moonlight. E moale, confortabilă și îi va face ei să îi fie mai puțin frică de întuneric. O poți cumpăra de AICI.

cadouri valentines day pentru ea 7

Cadouri de Valentine’s Day pentru ea – Pătura caldă deluxe

E în sfârșit timpul pentru culcare. A fost o zi extraordinară, așa că meritați un somn dulce și călduros. Pătura caldă are trei nivele de temperatură și se oprește singură după trei ore de funcționare continuă, pentru ca voi să nu dormiți cu grijă. Cumpăr-o de AICI.

cadouri valentines day pentru ea 8