Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el – gadgeturi pentru fluturași în stomac

Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el – gadgeturi pentru fluturași în stomac

Dacă ești în căutare de idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el, ai ajuns în locul potrivit.

Știți foarte bine, doamnelor și domnișoarelor, cât de mult adoră bărbații gadgeturile. Sunt legați cu cordonul ombilical de smartphone, iar laptopul este ca un frate siamez.

Săptămâna trecută v-am mai dat câteva idei de cadouri de Valentine’s Day pentru el, printre care se numărau câteva ”jucării” high-tech impresionante, dar acum e timpul să trecem la lucruri cu adevărat serioase.

Având în vedere că mai sunt numai două zile până la sărbătoarea iubirii, sperăm că aceste idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el să vă ajute să aduceți zâmbete pe buze și fluturași în stomac.

Smartwatch LG G Watch R

Dacă iubitul sau soțul își petrece prea mult timp cu ochii în telefon, poate e timpul să-i mutați atenția spre încheietură. Ceasul inteligent de LG se potrivește perfect cu cravata pe care i-ați luat-o de Crăciun și îl găsiți AICI, la preț redus.

idei cadouri ziua indragostitilor pentru el (3)

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el – Chromecast

Nu suntem absurzi, știm că nu îi veți lua iubitului un televizor inteligent (dacă vă gândiți, totuși, îl recomandăm pe ACESTA). Dar puteți să transformați TV-ul din sufragie în unul smart cu ajutorul acestui gadget de la Google. Se conectează la laptop, telefon sau tabletă și transmite imaginile pe ecranul mare al TV-ul. Îl puteți cumpăra la oferă de AICI și tot ce trebuie să mai faceți este să-l convingeți să descarce serialul vostru preferat.

idei cadouri ziua indragostitilor pentru el (4)

Aparat de ras Philips

Un cadou de Valentine’s Day perfect pentru el este aparatul de ras Philips PT877. Dacă nu îi mai suportați barba și nu reușiți să-l convingeți să o dea jos, că nu e nici pădurar, nici hipster, trebuie doar să îi luați acest aparat. Nu va rezista tentației de a-l testa. La urma urmei, fiecare pasăre pe limba ei piere, nu? Îl puteți cumpăra de AICI la un preț redus semnificativ.

idei cadouri ziua indragostitilor pentru el (5)

 

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el – Sony PS Vita

O consolă Sony Playstation Vita poate fi un cadou perfect de Valentine’s Day dacă luați în calcul toate momentele în care ați vrea ca iubitul să vă însoțească la sesiunile lungi de shopping. El uită că îi goliți cardul pe reduceri la pantofi și se distrează în lumea jocurilor, iar voi sunteți cu punga plină și obrazul mereu brăzdat de pupici. Puteți cumpăra PS Vita de AICI.

idei cadouri ziua indragostitilor pentru el (6)

Mouse Halo Microsoft

Dacă iubitul e nebun după seria Halo, trebuie să vă avertizăm că următorul cadou i-ar putea aduce lacrimi în ochi și explozii de fericire în suflet. Mouse-ul wireless de la Microsoft este ieftin, performant și, poate cel mai important, este creat special pentru fanii Halo. Îl puteți cumpăra de AICI, tot la reducere.

idei cadouri ziua indragostitilor pentru el (2)

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el – Laptop Asus

Mereu vă bodogăne că i-ați virusat laptopul? Nu vă faceți griji, noi știm, că nu e vina voastră, ci a PC-ului. Pur și simplu e prea vechi și nu mai face față. Dar cum bărbații sunt încăpățânați și nu vor să se despartă singuri de gadgeturile iubite, va trebui să îi faceți o surpriză. Dacă nu aveți bani pentru un model mai scumpuț, dar mai dotat (cum e cel de AICI), atunci puteți opta pentru Asus X451MAV. Vine cu Windows preinstalat și are specificațiile necesare pentru a citi știrile de diminieață și pentru a compune mailurile de serviciu. Îl găsiți AICI.

idei cadouri ziua indragostitilor pentru el (1)

Citește și: