Huawei P9 Max ar putea fi cel mai performant telefon al chinezilor

Huawei P9 Max ar putea fi cel mai performant telefon al chinezilor

Huawei P9 Max a debutat de curând pe AnTuTu. Având în vedere specificațiile, acesta ar putea fi cel mai performant telefon produs de compania chinezească.

Cei de la Huawei nu au stat degeaba în ultimele luni, lansând un număr de dispozitive interesante pe piață. Astfel, am avut parte nu numai de elegantul Huawei Mate S, ci și de noul Nexus 6P (Huawei devenind astfel primul producător chinez care a colaborat cu Google în cadrul proiectului Nexus). Chinezii, însă, nu se opresc aici și par a pregăti un dispozitiv extrem de performant.

AnTuTu Huawei P9 Max collage

După cum scrie publicația Phonearena, noul terminal va avea un ecran de 6,2 inci, care va suporta o rezoluție e 2.560 x 1.600, și un procesor Kirin 950, produs chiar de către Huawei. Kirin 950 este un procesor octa-core cu arhitectură de tipul  big.LITTLE și cu un procesor grafic Mali-T880 MP4. Lista de specificații a telefonului este completată de 4GB RAM și de 64GB pentru stocarea datelor personale.

Cât despre sistemul de operare, se pare că avem de-a face cu Android 6.0 Marshmallow. O firmă care se ocupă cu studii de piață a eliberat de curând un raport în care susține că cei de la Xiaomi au pierdut titlul de cel mai mare producător de telefoane din China în favoare Huawei. Situația s-a schimbat în ultimul sfert financiar, iar una dintre cauzele principale ar fi creșterea de 80% înregistrată de Huawei, în comparația cu aceeași perioadă a anului trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: