01 iul. 2015 | 10:00

Huawei Honor 7, lansat oficial: dotări bune, preț excelent

ACTUALITATE
Huawei Honor 7, lansat oficial: dotări bune, preț excelent

Huawei a lansat oficial Honor 7, un smartphone cu dotări bune și un preț rezonabil care poate deveni și o alternativă la vârful de gamă Huawei P8. 

Huawei Honor 7 are o carcasă din metal în care este integrat un senzor de scanare a amprentei și seamănă cu Mate 7 pe care compania îl are deja pentru categoria phablet. Între Huawei P8 și Mate 7, Honor 7 vine ca un smartphone de luat în seamă pentru o eventuală achiziție.

Huawei Honor 7 3

Gama Huawei Honor a debutat în România în acest an, cu telefoane pentru toate bugetele, iar Honor 7 pornește ca un dispozitiv high-end care să fie urmat de unele ceva mai ieftine. Honor 7 are un ecran de 5,2 inci full HD, dispune de un procesor Kirin 935 fabricat de Huawei – are patru nuclee la 2,2GHz și alte patru la 1,5GHz pentru consum redus de energie – și mai are 3GB de memorie RAM. Spațiul de stocare, cum a ajuns să fie pe mai toate vârfurile de gamă, începe de la 16GB și se oprește la 64GB. Dispune de slot pentru microSD.

[related]

Unde mai excelează Huawei Honor 7 este și camera foto. Are 20 de megapixeli, dispune de autofocalizare prin detecție de fază (ca la Galaxy S6) și este senzor Sony. Cea frontală este de 8 megapixeli. Telefonul acesta are și o baterie foarte bună, la 3.100 mAh, doar că acest model dispune de încărcare rapidă: într-o oră și 25 de minute se încarcă la 100%, iar în jumătate de oră până la 50%. În final, cum era de așteptat, Huawei Honor 7 are Android Lollipop cu Emotion UI 3.1.

Huawei Honor 7 2

Prețul acestui telefon începe, după cum notează PhoneArena, de la circa 320 de dolari pentru versiunea cu 16GB. Mai există o versiune la aproximativ 350 de dolari cu suport dual SIM 4G/LTE, iar cel mai scump model este cel cel cu 64GB spațiu de stocare și preț de 400 de dolari. Față de alte modele similare, prețul este destul de bun.

Huawei Honor 7 4

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele