25 mart. 2015 | 20:00

HTC păstrează ce este mai bun pentru final: Va lansa One M9 Plus în lunile următoare

ACTUALITATE
HTC păstrează ce este mai bun pentru final: Va lansa One M9 Plus în lunile următoare

Dacă zvonurile se adeveresc, HTC One M9 Plus va fi cel mai performant telefon din gama producătorului taiwanez. Ce specificații va avea acesta.

Nu a fost nevoie să treacă foarte mult timp de la lansarea lui HTC One M9 pentru ca noi zvonuri să iasă la suprafață. De data aceasta, este vorba despre modelul One M9 Plus, iar la prima vedere, acesta pare a fi adevăratul flagship pe care HTC ar fi trebuit să-l anunțe pe data de 1 Martie.

Utilizatorul de Twitter OnLeaks susține că dimensiunea ecranului acestui telefon va fi de 5,2 inci, iar rezoluția acestuia va fi una QHD (2.560 x 1.440), cu mult superioară cele de pe HTC One M9. Astfel, am putea asista la o rezoluție mult mai bună pe un ecran cu doar 0, 2 inci mai mare decât cel al actualului flagship. Lista specificațiilor lui One M9 Plus ar fi completată de un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, 3GB RAM, și 32GB pentru stocarea datelor cărora li se pot adăuga alți 128 prin intermediul slotului pentru carduri microSD.

collage HTC One M9 plus 1

Camera foto principală de pe HTC One M9 Plus va fi, cel mai probabil, tot una de 20 de megapixeli, însă nu se știe dacă HTC va adopta încă o dată tehnologia Ultrapixel pentru camera secundară. Phonearena sugerează chiar că pe spate vor fi implementate iar două camere, la fel ca pe modelul One M8 și a publicat recent un set de poze.

Nu sunt multe lucruri de menționat în ceea ce privește design-ul. Cea mai importantă schimbare este adiția unui buton fizic pe partea frontală, încadrat de difuzor, care va funcționa și ca senzor pentru recunoașterea amprentelor. Menționăm că toate acestea sunt încă la stadiul de zvon, așa că sunt șanse ca, în ziua lansării, HTC One M9 Plus să aibă design și specificații diferite.

collage HTC One M9 plus 2