Păreri despre HTC One M9: Smartphone impresionant, care nu surprinde cu nimic

Păreri despre HTC One M9: Smartphone impresionant, care nu surprinde cu nimic

După prezentarea de la MWC 2015, în Taiwan a avut loc lansarea mult așteptatului telefon HTC. Odată cu acest eveniment au apărut și primele păreri despre HTC One M9.

Concurentul taiwanez al Samsung Galaxy S6 este, fără îndoială, unul dintre cele mai atrăgătoare vârfuri de gamă din punct de vedere al designului, dar se ridică specificațiile sale la nivelul așteptărilor? HTC One M9 are un design aproape identic cu cel al predecesorului său, păstrând carcasa unibody metalică și nota de robustețe. După ce ți-am prezentat review-ul pentru Galaxy S6, iată o colecție cu impresiile stârnite de HTC One M9.

Se pare că cei de la HTC nu sunt dispuși încă să facă schimbări majore în ceea ce privește aspectul care i-a adus pe linia de plutire, odată cu modelul One M7. Terminalul are un ecran de 5 inci și display SuperLCD3 cu rezoluţie Full HD. Luminozitatea a fost crescută, la fel și intensitatea culorilor. De asemenea, folosește un procesor Qualcomm Snapdragon 810 cu opt nuclee și 3GB de memorie RAM.

HTC a renunţat la camera UltraPixel de 4 megapixeli în favoarea unui senzor tradiţional de 20 megapixeli. Decizia a avut, probabil, ca punct de plecare, nemulțumirea utilizatorilor față de calitatea fotografiilor făcute cu One M8. Totuși, fanii camerei UltraPixel nu au motive de regret, întrucât tehnologia a fost transferată pe camera frontală.

„În 2014 HTC a lăudat tehnologia UltraPixel, dar a pus anul acesta camera pe partea din faţă. În spate au o cameră de 20 de megapixeli, care nu lasă o impresie bună.“

Chris Velazco, pentru Engadget

“Dacă îți place designul metalic al HTC One, cu siguranță îți va plăcea One M9. Se simte excelent în mână, camera e îmbunătățită considerabil, are software-ul optimizat, îți permite să personalizezi telefonul cu ușurință, e foarte rapid și foarte capabil.”

Matthew Miller, pentru ZDNet

“HTC One M9 probabil nu va îngrijora competitorii prea tare, fără să fie un telefon prost”.

Ben Woods, pentru TheNextWeb

“Autonomia este ceea ce împiedică HTC One M9 să fie un smartphone complet”.

Jay McGregor, pentru Forbes

“Pentru al treilea an la rând, HTC a scos pe piață unul dintre cele mai atrăgătoare telefoane. Și pentru al treilea an la rând, produsul final are niște defecte care transformă o experiență extraordinară într-una care scârțâie. Se spune că nebunia înseamnă să faci același lucru de multe ori la rând, așteptând rezultate diferite”.

Dan Seifert, The Verge

„Autonomia e dezamăgitoare. Cu One M9 vei avea nevoie de modul de salvare al bateriei. Când încerci să faci compromisuri pentru autonomie ca să ajungi la o zi, devii nervos. Iar eu am testat variantă fără 4G, deci autonomia ar putea fi şi mai rea“.

Darren Orf, pentru Gizmodo

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: