HTC One X9 este telefonul de top care te va atrage

HTC One X9 este telefonul de top care te va atrage

La scurt timp după lansarea noului HTC One A9, taiwanezii se pare că lucrează intens la un nou smartphone menit să scoată compania din criză.

HTC este o companie cu o lungă istorie în domeniul producției de smartphone-uri. Din păcate, este și una care în ultimii ani a întâmpinat multe probleme financiare după mai multe lansări de terminale care nu au reușit să genereze suficient interes din partea publicului la nivel global. În încercarea de a se vindeca un pic de ghinion, în urmă cu câteva săptămâni, taiwanezii au adus pe piață noul HTC One A9, deși este prea devreme să ne dăm seama dacă acel smartphone va reuși să influențeze semnificativ veniturile companiei.

Pentru că are în continuare încredere în brandul One și a investit foarte mult timp în asocierea termenului cu terminale premium, în viitorul apropiat s-ar putea să avem parte de o nouă lansare din aceeași familie. HTC One X9 ar putea fi următorul smartphone de top al companiei, chiar dacă la această oră nu a fost confirmat de vreo sursă oficială.

Conform zvonurilor însă, acesta ar trebui să iasă în fața concurenței și să se numerele printre primele dispozitive construite în jurul celui mai puternic procesor de la Qualcomm. Este vorba de iminentul Snapdragon 820. Acesta v-a fi asistat de 3GB RAM și până la 128GB spațiu de stocare. Panoul folosit va avea o rezoluție nativă Quad HD, în timp ce camera principală va fi dotat cu un senzor generos de 23 megapixeli. Bateria va fi de 3500 mAh.

Imaginea de mai sus, ce pare să ilustreze noul HTC One X9 într-un material de promovare, provine din China, dar nu ne oferă prea multe detalii legate de particularitățile aspectului estetic ale noului smartphone. Momentan nu știm dacă HTC One X9 va fi lansat în 2015 sau în prima parte a lui 2016.

Citește și: