HTC One M9 e superb, dar vei avea probleme dacă ți se defectează

HTC One M9 e superb, dar vei avea probleme dacă ți se defectează

HTC One M9 este unul dintre cele mai frumoase smartphone-uri lansate anul acesta și unul dintre cele mai performante. Totuși, ”bijuteria” taiwanezilor le poate crea probleme utilizatorilor, deoarece nu este deloc ușor de reparat. 

Cei de la iFixit sunt cunoscuți pentru faptul că ”șurubăresc” toate vârfurile de gamă ale producătorilor importanți pentru a afla cât de greu (sau de ușor) pot fi reparate telefoanele în cazul unor defecțiuni. HTC One M9 este cel mai recent model care a ajuns pe banca de test iFixit, unde telefoanele primesc note de la 1 la 10, în funcție de cât de dificil este procesul de dezasamblare (1 înseamnă imposibil, 10 înseamnă că e foarte ușor de reparat).

Astfel aflăm că bateria este poziționată sub placa de bază și lipită de aceasta, lucru care face schimbarea bateriei o treabă exclusiv pentru profesioniști. Nici display-ul nu este deloc ușor de înlocuit, iar iFixit a acordat HTC One M9 nota 2 din 10.

HTC One M9 dispune de hardware de top. Vorbim despre un procesor Snapdragon 810, cu opt nuclee și arhitectură de 64 biți și 3GB memorie RAM. Display-ul HTC One M9 este de 5 inch full HD, iar camerele foto sunt de 20, respectiv 4MP (Ultrapixel). Din imaginile de mai jos puteți observa cum arată HTC One M9 pe interior. Telefonul îl puteți cumpăra la cumpăra de AICI.

Citește și:
Etichete: