HTC One E9+ este cel mai nou telefon al taiwanezilor: Are un ecran mai bun ca One M9

HTC One E9+ este cel mai nou telefon al taiwanezilor: Are un ecran mai bun ca One M9

Taiwanezii de la HTC au anunțat One E9+, cel mai nou phablet al lor cu un ecran mai bun decât cel găsit pe flagship-ul One M9.

HTC atacă din nou sectorul phablet-urilor și scoate pe piață modelul One E9+. Acesta beneficiază de un ecran de 5,5 inci cu o rezoluție QHD de 2.560 x 1.440 de pixeli și este superior celui implementat pe noul flagship HTC One M9. După cum scriu și cei de la Engadget, phablet-ul One E9+ are cel mai bun display folosit vreodată pe un telefon HTC.

HTC One E9+ design 2

Lista de specificații este completată de 3GB RAM și 16GB capacitate de stocare internă a datelor. Mai puteți adăuga, însă, alți 128GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD prezent pe dispozitiv. Camera foto principală este una de 20 de megapixeli, dar despre cea secundară nu se știu încă foarte multe, cu excepția faptului că aceasta se folosește de tehnologia Ultrapixel întâlnită pe modelele mai vechi din seria One.

HTC One E9+ design 4

De asemenea, telefonul acceptă două cartele nano-SIM și este dotat cu un procesor octa-core MediaTek MT6795M cu o frecvență de 2 GHz. Acesta, la rândul lui, are în spate o baterie de 2.800 mAh. Tehnologia BooSound a fost folosită și în acest caz, grosimea lui HTC One E9+ fiind de doar 7,5 milimetri. Prețul și data la care va fi lansat oficial nu sunt cunoscute însă, mai multe informații urmând să apară în viitorul apropiat.

HTC One E9+ design 3

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: