Honor 7, cel mai nou telefon Huawei, primește preț global

16:20 21.07.2015

După ce a fost lansat în urmă cu câteva zile doar în China, Huawei Honor 7 poate fi comandat acum din aproape orice țară.

Lansat în urmă cu câteva zile pe cea mai mare piață din lume, Huawei Honor 7 este disponibil acum pe plan internațional, putând fi comandat de pe OppoMart. Din câte se pare, terminalul s-a bucurat de un succes considerabil în prima săptămână, perioadă în care nu mai puțin de 9 milioane de exemplare au fost precomandate.

Deși în China acesta poate fi cumpărat pentru aproximativ 320 de dolari, pe Oppo Mart va trebui să plătiți în jur de 100 de dolari în plus, alături de alți 20 pentru livrare, conform site-ului PhoneArena.

Honor 7 are un ecran de 5,2 inci full HD, dispune de un procesor Kirin 935 fabricat de Huawei – are patru nuclee la 2,2GHz și alte patru la 1,5GHz pentru consum redus de energie – și mai are 3GB de memorie RAM. Spațiul de stocare, cum a ajuns să fie pe mai toate vârfurile de gamă, începe de la 16GB și se oprește la 64GB. Dispune de slot pentru microSD.

Unde mai excelează Huawei Honor 7 este și camera foto. Are 20 de megapixeli, dispune de autofocalizare prin detecție de fază (ca la Galaxy S6) și este senzor Sony. Cea frontală este de 8 megapixeli. Telefonul acesta are și o baterie foarte bună, la 3.100 mAh, doar că acest model dispune de încărcare rapidă: într-o oră și 25 de minute se încarcă la 100%, iar în jumătate de oră până la 50%. În final, cum era de așteptat, Huawei Honor 7 are Android Lollipop cu Emotion UI 3.1.

loading...