Hero+ WiFi este una dintre cele mai accesibile camere GoPro

Hero+ WiFi este una dintre cele mai accesibile camere GoPro
Bogdan Cristea
Bogdan Cristea
12:46 28.09.2015

Cei de la GoPro au lansat Hero+, o cameră de acțiune entry-level extrem de interesantă.

Până de curând, gama de produse a celor de la GoPro era considerată incompletă. Mai exact, cei care își doreau un dispozitiv accesibil din punct de vedere financiar care să beneficieze de conectivitate wireless erau nevoiți să apeleze la alți producători. Compania se pare că a observat acest lucru, și a lansat o nouă cameră foto care rezolvă această problemă. Noul GoPro Hero+ WiFi are un preț de 199 de dolari, fiind cu 70 de dolari mai scump decât modelul standard Hero+ și mai ieftin decât Hero+ LCD. După cum scrie site-ul Verge, acesta din urmă va fi introdus pe piață în data de 4 octombrie.

GoPro Hero+ WiFi le va permite utilizatorilor să înregistreze materiale video la rezoluție Full HD la 60 de cadre pe secundă. Din punct de vedere al conectivității, aceasta beneficiază de Bluetooth și WiFi, astfel încât vî veți putea folosi dispozitivele mobile pentru a schimba setări și pentru a distribui conținutul mai ușor.

Camera va fi rezistentă la apă până la o adâncime de 40 de metri. În același timp, GoPro se pare că va reduce prețul modelului Hero4 Session cu 100 de dolari. Până de curând, camera de dimensiuni mici avea un preț identic modelului Hero4, motiv pentru care nu s-a bucurat de un succes remarcabil pe piață.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: