Ce ar face un Jedi cu un GoPro [VIDEO]

, 15 Iul, 15:59

Dacă un Jedi ar avea acces la un GoPro, probabil clasicele jocuri video nu ar mai avea nicio utilitate. Am putea trăi aventurile din perspectiva simpaticelor personaje.

Utilizatorul YouTube Bill Parker a distribuit un video cu un Jedi care aleargă printr-un loc care aduce cu Tatooine, dar probabil e New Mexico, cu un GoPro pe cap, înregistrând interacțiunile ostile cu soldații de elită. Ai săbii laser, costume, acțiune, tot ce ți-ai putea dori. Mai ales un Jedi cu GoPro atașat de cap.

Să nu uităm că anul acesta, în decembrie, ne așteaptă a şaptea parte din celebra serie Star Wars, Episode VII – The Force Awakens. Pentru moment, producătorii nu au oferit prea mult informaţii. Ştim că acţiunea are loc la 30 de ani după evenimentele din Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi şi că va fi vorba despre un conflict politic cu trădări pentru putere în galaxie. Data lansării este 18 decembrie, deci mai avem de așteptat.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail