Game of Thrones ne impresionează din nou printr-un record de piraterie

Game of Thrones ne impresionează din nou printr-un record de piraterie

După ce episodul de săptămâna trecută din Game of Thrones a stabilit noi recorduri de piraterie, respectivele valori au fost depăşite săptămâna aceasta.

Cu cât cei de la HBO se ambiţionează mai mult să nu mai descărcaţi în mod ilegal de pe internet, cu atât recordurile de piraterie devin mai impresionante. În teorie, lansarea serviciului legal de streaming HBO Now ar fi trebui să mai potolească aceste activităţi, dar realitatea este cu totul alta.

Un raport al celor de la Variety, construit pe valori obţinute de compania de tracking Excipio, ne atrage atenţia asupra performanţei episodului şase din cel mai nou sezon din Game of Thrones. Acesta a reuşit să depăşească de episodul cinci din serie. În timp ce în urmă cu şapte zile rămâneam uimiţi de cele 3,22 milioane de descărcări în 24 de ore, acum, acest număr a atins pragul de 3,5 milioane de descărcări în aceeaşi unitate de timp.

În contextul în care Excipio ia în calcul doar descărcările de pe reţeaua Torrent, mi-e şi frică să mă gândesc unde ar ajunge dacă s-ar numără şi website-urile ilegale de streaming. Cel mai nou sezon din Game of Thrones este unul foarte atrăgător, iar ultimul episod a avut o scenă care a reuşit din nou să şocheze fanii căliţi deja în anii de difuzare ai serialului. Sunt curios dacă săptămâna viitoare va fi stabilit un nou record.