Halo revine pe PC și îl vei putea juca gratis

Halo revine pe PC și îl vei putea juca gratis

Momentan doar în Rusia, după o pauză de câţiva ani, ajunge din nou pe PC-uri într-un format free-to-play de shooter online.

Universul Halo se pare că oferă posibilităţi nelimitate de monetizare. După o serie stufoasă de jocuri pentru Xbox şi un , acelaşi titlu devine în perioada imediat următoare un joc online intitulat foarte sugestiv Halo Online.

Noul proiect Halo este realizat, precum cele mai recente titluri din serie, de către dezvoltatorul 343 Industries. Pentru ca lucrurile să meargă ca unse, iar proiectul să ajungă într-o formă finală într-un timp cât mai scurt, au mai colaborat studiourile Saber Interactive şi Innova Systems. În prima etapă de propagare, Halo Online va funcţiona sub forma unui beta închis disponibil exclusiv în Rusia, fără a se face vreo menţiune legată de momentul în care ar trebui să ne aşteptăm să-l vedem lansat şi în alte teritorii.

La bază, după spusele celor de 343 Industries, noul joc este o versiune de Halo 3 modificată într-un mod radical. Cele mai mari eforturi s-au făcut pentru optimizare performanţei pe sisteme low-end. Merită menţionat că nu va exista o campanie single player în Halo Online. Acţiunea titlului se petrece pe Anvil, o instalaţie spaţială a celor de la UNSC unde locuiesc şi se antrenează soldaţi Spartan-IV. Pentru a amplifica un pic nivelul de adrenalină al jocului, aceiaşi soldaţi au acces la ,,tehnologii experimentale”.

Pe perioada beta-ului, se vor acumula cantităţi semnificative de feedback de la gameri, se vor introduce actualizări dese şi se vor aduce actualizări reţetei de gameplay. Momentan nu a fost făcută nici un fel de promisiune legată de lansare unei versiuni finale a jocului.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: