Documentarul aniversar Halo 2 va putea fi vizionat peste 4 zile

Documentarul aniversar Halo 2 va putea fi vizionat peste 4 zile

Tot pentru posesorii de Xbox One și de această dată și pentru cei care dețin un Xbox 360 pasionați ai francizei HALO avem ceva vești interesante.

HALO-2-Anniversary-Documentary

Este vorba despre documentarul aniversar Halo 2 care poartă numele de ”Remaking the Legend”, film ce va fi disponibil pe data de 31 Octombrie. În acest documentar veți putea vedea modul în care 343 Industries s-a aventurat în crearea celui de-al doilea joc al seriei, Halo 2. Documentarul va include o serie de elemente care nu au mai fost făcute publice până acum precum și interviuri cu unii din membrii din echipa Bungie.

Remaking the legend va fi disponibil pentru  utilizatorii de Xbox One și Xbox 360, gratuit sau pentru cei abonați la Halo Channel unde va putea fizionat începând cu 11 noiembrie. Canalul oficial de Twitch al celor de la Xbox va difuza de 3 ori documentarul, o dată pe 31 octombrie ora 11 am PST (Pacific Standard Time), o dată pe 1 noiembrie 6 pm PST și apoi pe 2 noiembrie tot la ora 6 pm PST. Sunt sigur că va fi în curând disponibil și pe YouTube sau Livestream pentru că există destul de mulți fani dornici să îl revadă după bunul lor plac și care se pricep să îl înregistreze din transmisiunea live.

Citește și: