Microsoft se revanşează pentru eşecul Halo The Masterchief Collection

Microsoft se revanşează pentru eşecul Halo The Masterchief Collection

Pentru că a dezamăgit teribil fanii seriei, deoarece a ajuns pe piaţă neterminat, cei de la Microsoft vor să compenseze eşecul.

halo-the-masterchief-collection_thumb.jpg

Anul acesta am avut parte de mai multe jocuri neterminate care au ajuns pe piaţă doar pentru a respecta nişte termene de lansare nerealiste şi pentru nu-și enerva utilizatorii. Printre acestea se numără şi The Masterchief Collection, o antologie formată din mai multe jocuri Halo actualizate pentru a profita la maximum de performanţa grafică de care este capabilă o consolă precum Xbox One.

Din păcate, lansarea respectivei colecţii a fost un eşec din cauza numărul foarte mare de bug-uri pe care gamerii au fost obligaţi să le tolereze, atât pe partea de single player, cât şi multiplayer. Pornind de la această situaţie neplăcută, cei de la Microsoft Studios, care au publicat şi comercializat jocul, au căutat un mod pentru a se revanşa în faţa publicului. Soluţia găsită constă în oferirea, fără nici un cost suplimentar, a expansion pack-ului Halo 3: ODST – actualizat de asemenea pentru noul Xbox.

Pentru a face oferta şi mai „dulce“, merită să aveţi în vedere că doar cei care au achiziţionat Halo The Masterchief Collection vor putea profita de această iteraţie a Halo 3 ODST, add-on-ul nefiind disponibil în nici o altă circumstanţă, cel puţin momentan. Cu ocazia acestei veşti bune, Bonnie Ross, directorul Halo din cadrul 343 Industries, a ţinut să atragă atenţia asupra faptului că cea mai mare parte a problemelor de care a suferit antologia în cele câteva săptămâni de la lansare au fost remediate prin actualizările succesive din ultima perioadă.


Mai mult decât atât, de săptămâna aceasta, vor fi disponibile in-game toate cele 10 episoade ale campaniei co-op din Halo 4 Spartan Ops. Deşi gestul generos al celor de la Microsoft vine la scurt timp după ce Ubisoft a oferit un DLC gratuit pentru Assassin’s Creed Unity tot pentru a-şi cere scuze pentru lansarea cu probleme, sunt convins că jucătorii pasionaţii ar fi preferat să aibă parte de un joc complet jucabil din start, decât de nişte misiuni în plus, mai ales după ce investesc peste 50 de euro în achiziţia sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: