Hacktiviștii au spart site-ul ISIS de pe dark web

Hacktiviștii au spart site-ul ISIS de pe dark web

Site-ul grupării teroriste ISIS de pe dark web a fost atacat de hackeri.

Pentru început, trebuie să menționăm că nu avem de-a face cu Anonymous în acest caz, ci cu Ghost Security, o grupare asemănătoare, din multe puncte de vedere, cu Anonymous. Cei din cadrul GhostSec luptă împotriva extremismului islamic, întreaga organizație dezvoltându-se pe modelul Anonymous. Aceștia au intrat în atenția publicului în urma atacului asupra redcacției Charlie Hebdo.

ISIS

După cum scrie site-ul Guardian, cea mai nouă lovitură dată de GhostSec teroriștilor din cadrul ISIS a avut loc în partea întunecată a internetului. Mai exact, hacktiviștii ar fi atacat un site de pe dark web, înființat de curând pentru a recruta persoane, înlocuindu-l cu o reclamă pentru Prozac. În cazul în care nu știați, Prozac este un medicament antidepresiv.

”Prea mult ISIS. Fiți mai calmi. Prea mulți oameni sunt atrași de chestia asta ISIS. Uitați-vă la această reclamă pentru ca noi să putem să ne îmbunătățim infrastructura pentru a vă oferi conținutului ISIS pe care îl doriți atât de mult”, ar fi fost mesajul Ghost Security pentru cei care vizitau site-ul respectiv. Ghost Security Group a descoperit, de asemenea, unul dintre conturile folosite de ISIS pentru operațiunile lor, care conținea monede Bitcoin în valoare de nu mai puțin de 3 milioane de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: