GoPro lansează drona Karma în anul 2016

GoPro lansează drona Karma în anul 2016

Drona Karma a celor de la GoPro va debuta pe piață în anul 2016.

Despre drona pe care ar urma să o lanseze cei de la GoPro se vorbește încă din anul 2014, iar acum, grație unui nou videoclip apărut pe YouTube , știm că aceasta va purta numele Karma. În același timp, a apărut și o postare pe blogul oficial GoPro în care este confirmată data de lansare a dispozitivului. Astfel, se pare că acesta va fi lansat în mod oficial în anul 2016.

Astfel, după cum scrie site-ul Verge, GoPro va debuta și pe piața dronelor, una care se dezvoltă extrem de rapid, dar care este din ce în ce mai reglementată. Mișcarea aceasta nu este una surprinzătoare, mai ales dacă luăm în considerare că DJI, cea mai mare companie de pe piața dronelor, a lansat un selefie stick cu o cameră 4K integrată și ar putea deveni un rival pentru GoPro.

Din păcate, până acum nu avem foarte multe informații în legătură cu GoPro Karma. Din videoclipul publicat de curând de companie nu putem deduce foarte multe lucruri, însă, cel mai probabil, vom avea de-a face cu un quad-copter dotat cu o cameră 4K. Dacă este să le dăm crezare celor de la Verge, GoPro ar putea să ne ofere mai multe detalii în cadrul CES, anul viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: