Google te ajută să alegi telefonul perfect pentru tine

Google te ajută să alegi telefonul perfect pentru tine

Google a introdus de curând o unealtă care vă permite să vă alegeți telefonul Android perfect.

Diversitatea de care se bucură telefoanele cu Android este atât o binecuvântare, cât și un blestem pentru utilizatori. Pe de o parte, utilizatorii au la dispoziție o gamă variată de producători, interfețe de utilizare, specificații și design-uri, pe de altă parte, aceasta îi face pe unii să se blocheze atunci când sunt puși în fața unei alegeri propriu-zise. Cei de la Google sunt conștienți de acest lucru și e aceea au lansat recent o unealtă prin care clienții își pot alege telefonul Android perfect pentru nevoile lor.

Unealta se bazează pe un chestionar pe care va trebui să îl completați atunci când vă alegeți telefonul. Pentru început, veți fi întrebați ce vă doriți de la un telefon și vi se vor afișa nu mai puțin de 12 opțiuni. Dintre acestea veți putea alege în total 3. După ce selectați o opțiune, vi se vor mai adresa încă două întrebări. În situația în care alegeți opțiunea ”Listening to Music”, de exemplu, va trebui de asemenea să specificați și durata zilnică aproximativă și modul în care ascultați (folosindu-vă de căști sau de difuzoarele telefonului).

După ce terminați chestionarul, veți fi întrebați în legătură cu rețeaua preferată, iar apoi vi de vor afișa cele mai potrivite modele în funcție de răspunsurile date. În acest moment veți putea, de asemenea, să sortați telefoanele și în funcție de preț și dimensiune. După cum scriu și cei de la Slashgear, uneori alegerile Google par a fi nepotrivite. Un exemplu este cel al modelului HTC One M9, sugerat celor care vor fotografii de cea mai bună calitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: