Android te va distra și la 10.000 de metri în aer [VIDEO]

Android te va distra și la 10.000 de metri în aer [VIDEO]

Cei de la Virgin America vor introduce sistemul de operare de la Google pe tabletele de la bordul avioanelor lor.

Tehnologia de la bordul avioanelor menită să le asigure pasagerilor o experiență cât mai frumoasă lasă mult de dorit. Desigur, pentru cei care zboară foarte rar, un televizor sau o revistă sunt de cele mai multe ori suficiente. Pentru cei care petrec foarte mult timp în aer, însă, un sistem avansat pentru entertainment ar putea face diferența în timpul unei călătorii. Acesta este și unul dintre motivele pentru care Virgin America se află în prezent într-un proces de modernizare a flotei sale, adăugând proprie Red care va rula pe tabletele de pe scaune.

În mod interesant, Red se bazează pe Android, iar tabletele vor avea o capacitate de stocare de trei ori mai mare. Un număr important de materiale video la calitate HD vor fi disponibile, printre care primele două sezoane din ”House of Cards”, primele două sezoane din ”Orange is the New Black” și cinci sezoane din ”The Walking Dead”. Dacă vă doriți jocuri, însă, trebuie să știți că tabletele vor veni cu Pac-Man instalat.

Doar trei avioane vor beneficia de upgrade luna aceasta și 18 până la finalul anului. Conform celor de la Engadget, restul flotei va fi dotată cu noul sistem până la finalul anului viitor. Având în vedere cât de rapid se dezvoltă industria video, la acea vreme tabletele și sistemul vor fi probabil mult prea învechite chiar și pentru utilizatorii de rând.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: