Google News „învață” româna ca tu să te informezi mai ușor

, 18 Aug, 11:25

Dacă ai vrut vreodată să te informezi prin intermediul Google, dar fără să cauți online, cel mai probabil ai ajuns la News. Acum, News “învață” și româna.

Google News are de astăzi și versiune românească. Poți citi cele mai recente știri și articole din cele mai importante publicații și bloguri din țară și să personalizați ediția pentru a urmări subiectele personale de interes. Playtech este deja disponibilă ca sursă în secțiunea Tehnologie.

Google News poate fi accesat pe web la adresa news.google.ro sau prin aplicațiile de pe Android sau iOS. Vei putea accesa Google News intrând și pe secțiunea „Știri” din partea de sus a rezultatelor căutării.

Indiferent din ce țară provin sau ce limbă vorbesc, oamenii apelează la Google News pentru a citi despre fapte, opinii și perspective asupra subiectelor care îi interesează. Google News este disponibil deja în 28 de limbi, acoperind 45 de țări.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail