Geeksphone lucrează la un gadget purtabil pentru măsurarea performanţei sexuale

Geeksphone lucrează la un gadget purtabil pentru măsurarea performanţei sexuale

Pentru că este din ce în ce mai greu să lansezi un dispozitiv purtabil cu funcţii originale, Geeksphone a anunţat un gadget pentru măsurarea performanţei sexuale.

Într-o perioadă în care cei mai mulţi dintre noi cochetează cu achiziţia unui gadget purtabil, Geeksphone vrea să iasă în faţa concurenţei cu un altfel de ceas inteligent sau brăţară inteligentă. Dacă numele producătorului vă este străin, merită să aveţi în vedere că vorbim de aceeaşi companie care, în ultimii ani a făcut valuri prin lansarea telefonului securizat – BlackPhone şi a unui smartphone cu două sisteme de operare.

Acum, tot Geeksphone a anunţat oficial un gadget care ar trebui să ajungă pe piaţă ca produs comercial în următoarele câteva luni. La bază, vorbim de un aparat foarte similar cu un ceas clasic, ca si dimensiune. La centrul întregii afaceri se va afla un display rotund OLED încadrat de 12 LED-uri bicolore. Acestea din urmă vor facilitatea monitorizarea diverselor aspecte ce ţin de sănătatea voastră fizică. Iminentul dispozitiv, pe lângă faptul că vă va monitoriza paşii, distanţa parcursă, caloriile consumate şi ciclurile de somn, va fi foarte eficient în a vă notifica în legătură cu programări, apeluri telefonice şi mesaje.

Până aici, totul este previzibil şi similar cu oferta concurenţei. În plus, smartwatch-ul celor de la Geeksphone va oferi un amalgam de funcţii legate monitorizarea activităţilor sexuale. Practic, veţi primi o notă pentru performanţa voastră din dormitor, după nişte criterii momentan necunoscute. O altă noutate poartă numele de ,,amprentă asupra mediului”, aceasta va încerca să vă afişeze informaţii legate de impactul ecologic pe care îl are stilul vostru de viaţă asupra mediului înconjurător.

În altă ordine de idei, nu mai avem şi alte informaţii despre disponibilitatea gadgetului ilustrat în imaginea de mai jos. Sperăm să le obţinem în cadrul MWC 2015 de la Barcelon.

geeksphone

Citește și: