12 feb. 2014 | 12:30

Geeksphone – telefonul dual-boot cu Android si Firefox OS apare luna aceasta

ACTUALITATE
Geeksphone  -  telefonul dual-boot cu Android si Firefox OS apare luna aceasta

Deşi nu este prima oară când aflăm detalii despre Revolution, telefonul dual-boot al celor de la , acum aflăm şi preţul.

geeksphone-revolution dualboot android firefox os

Pentru pasionaţii de sisteme de operare pentru mobile care nu se pot stabili pe o singură platformă, o creaţie precum Geeksphone Revolution este perfectă. Acest aparat rulează din start atât 1.3 cât şi Android 4.2.2, iar utilizatorul poate schimba între ele într-un mod intuitiv, prin intermediul unei aplicaţii. Dacă sunteţi amator de update-uri, producătorul a promis deja că ambele platforme preinstalate suportă actualizări OTA, pe calea aerului şi se lucrează intens la aducerea Android 4.3.

Ca şi configuraţie internă, totul porneşte de la un procesor dual core Intel Atom Z2560 tactat la 1,6 GHz pe arhitectură x86 ajutat de 1GB de memorie RAM. Display-ul este un IPS de 4,7 inci cu o rezoluţie nativă qHD. Memoria internă este de 4GB dar poate fi extinsă cu uşurinţă prin intermediul cardurilor microSD de până la 32GB. Are două camere, cea frontală de 1,3 megapixeli şi cea principală de 8MP.

Preţul pentru Revolution va fi de 289 de euro începând cu 20 februarie, când va deveni disponibil, cu patru zile înainte de MWC. Dacă vă grăbiţi să-l achiziţionaţi, pe site-ul producătorului va exista o ofertă la 269 de euro pentru ,,early birds”.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele