Gears of War se reinventează pentru Xbox One

Gears of War se reinventează pentru Xbox One

Gears of War, unul dintre cele mai populare jocuri de Xbox 360 din toate timpurile va ajunge pe Xbox One printr-o variantă modernizată cu o grafică îmbunătăţită.

Pentru că în continuare nu avem parte de prea multe lansări de jocuri noi pentru consolele next-gen, cei de la Microsoft şi Sony trebuie să apeleze la tot felul de artificii pentru a-şi îmbogăţi colecţia de titluri disponibile. Acelaşi lucru s-a întâmplat pe PlayStation cu The Last of Us Remastered şi se pare că se va întâmpla pe Xbox One cu

Una dintre cele mai populare francize de pe Xbox 360 îşi va face în curând debutul pe consola next-gen a gigantului din Redmond. Primul Gears of War va sosi în curând pe Xbox One datorită unei colaborări între Black Tusk Studios şi Microsoft. Formatul va fi unul remastered, actualizat pentru a profita la maxim de performanţele hardware ale consolei Microsoft. Pe lângă o grafică îmbunătăţită într-un mod semnificativ, cutscene-urile vor fi de asemenea prelucrate. Cei de la Polygon au afirmat că au văzut introducerea cinematică din Gears of War după ce a primit tratamentul next-gen, iar impactul vizual este spectaculos. Invazia Locust este acum mult mai impresionantă.

r s-a lansat pentru Xbox 360 în 2006 şi nu a durat foarte mult până când a câştigat un număr semnificativ de fani. Iminenta lansare a variantei Remastered va reprezenta o ocazie unică pentru cei care au făcut tranziţia la Xbox One să experimenteze povestea popularului titlu. Momentan, nici un oficial de la Microsoft sau Black Tusk Studios nu a făcut publică o eventuală dată de lansare.

Citește și: