Un nou Gears of War se apropie pe XBOX 360

Un nou Gears of War se apropie pe XBOX 360

Este incredibil ce pot sa faca marile studiouri pentru a mai obtine ceva bani, iar Epic Games se pare ca nu este o exceptie de la regula.

Cu toate ca Gears of War 3 a fost infatisat de dezvoltatori, Epic Games, ca fiind sfarsitul trilogiei, lucrurile nu stau chiar asa. Intr-un articol ce va aparea in urmatorul numar al revistei Game Informer, se pare ca va fi detaliat noul joc al aceluiasi studiu ce se va petrece in acelasi univers, chiar daca nu cu aceleasi personaje principale.

Gears of WarDaca ati ratat ultimul episod din acest serial extrem de popular, Gears Of War 3 si-a desfasurat actiunea cu 18 luni dupa evenimentele din cel de-al doilea joc din serie. In ceea ce priveste personajele, Marcus si Dom, au luptat impreuna cu ultimii supravietuitori umani impotriva Lacustelor (Locusts) si a lui Lambent.

Chiar daca nu au existat plangeri legate de finalul trilogiei, Cliff Bleszinski de la Epic Games inca de anul trecut a afirmat ca franciza mai are multe de oferit, sugerand ca istoria lunga a razboiului din joc se poate reflecta in orice moment in povesti ce se pot desfasura in acelasi spatiu virtual.

Citește și: