23 ian. 2013 | 12:41

Gears of War: Judgement include o surpriza

ACTUALITATE
Gears of War: Judgement include o surpriza

Un nou trailer si coperta pentru noul Gears of War: Judgement au fost dezvaluite pe internet de catre Epic Games. In timp ce trailerul prezinta aspectele mai speciale ale campaniei single player, coperta dezvaluie un bonus neasteptat.

Gears of War Judgement

Judgement este cel de-al patrulea titlu din seria Gears of War si este primul care nu este dezvoltat intern de catre Epic Games. La carma acestui proiect se afla studioul polonez People Can Fly, care a realizat in trecut Bulletstorm si Painkiller. Campania va merge intr-o directie mai arcade decat pana in prezent. Fiecare misiune va primi cate un scor la sfarsit, in functie de performanta. Pentru a imbunatati aceste statistici, jucatorii vor fi nevoiti sa realizeze anumite obiective secundare intr-un anumit fel, precum utilizarea unei anumite arme pentru eliminarea inamicilor. De asemenea, un nou sistem inteligent de pozitionare a inamicilor a fost implementat, fiecare incarcare a unui checkpoint aruncand alte obstacole in fata jucatorilor.

Vorbeam mai sus despre un bonus neasteptat pe care Gears of War: Judgement il va oferi. Este vorba despre includerea unui cod de download de pe Xbox Live a jocului original. Este o metoda buna de a introduce noii jucatori in serie si de a-i convinge de a cumpara si restul de jocuri, intrucat cronologic, povestea din Judgement are loc inaintea tuturor jocurilor anterioare.