Gadgeturile D-Link care te ajută să îți transformi casa într-una inteligentă

Gadgeturile D-Link care te ajută să îți transformi casa într-una inteligentă

D-Link și-a prezentat în România pachetul de dispozitive și servicii pentru a-ți face casa „mai inteligentă“. Prin aceste gadgeturi poți controla aparatul de aer condiționat, poți monitoriza casa cât ești plecat sau poți controla automat iluminarea unei camere printr-un senzor de mișcare.

Noul concept mydlinkTM Home transformă casa într-un loc mai confortabil, mai sigur şi mai plăcut, conform companiei, datorită soluțiilor de automatizare inteligente.

Portofoliul actual dispune în prezent de patru produse pentru o casă inteligentă. E vorba de o cameră de supraveghere IP HD mydlink Home DCS-935L, camera de supraveghere IP 360 mydlink Home DCS-5010L, senzorul de mişcare mydlink Home DCH-S150 Wi-Fi și priza Smart Plug mydlink Home DSP-W215. Dispozitivele inteligente se conectează prin Wi-Fi, iar utilizatorii le pot monitoriza prin intermediul unei aplicații mobile – aplicaţia mydlinkTM Home – compatibilă cu sistemele de operare iOS şi Android.

Casa inteligentă D-Link, controlată doar printr-o aplicație

Prin aplicaţia mydlink Home este posibil să monitorizezi, să controlezi şi interconectezi noile dispozitive D-Link pentru locuinţa inteligentă. De exemplu, poți sincroniza senzorul de mişcare cu priza inteligentă din hol, pentru a activa luminile atunci când intri în casă. Prin aceeași priză poți monitoriza consumul și poți opri de la distanță alimentarea unor echipamente uitate în priză.. Aplicația e disponibilă pentru Android și iOS.

DLink smarthome (2)

Dispozitivul poate, de asemenea, să fie folosit pe post de cronometru, dacă este nevoie, permiţându-le utilizatorilor să pornească şi să oprească aparatura conectată la ore prestabilite. Astfel, poți gestiona în mod inteligent iluminarea din casă, pentru a părea, de exemplu, că cineva este acasă atunci când lipsești.

D-Link mai are și un senzor de mişcare, mydlink Home DCH-S150 Wi-Fi care nu ratează nimic din ce se întâmplă în raza lui de acoperire, care variază între patru şi opt metri. Senzorul se activează, trimite semnale de alarmă rapide şi sigure în aplicație şi îl informează imediat pe utilizator prin e-mail sau notificare push. De asemenea, poate să pornească și alte dispozitive mydlinkTM Home. Astfel detectarea mișcării poate determina aprinderea unei lămpi sau activarea camerei de înregistrat mydlinkTM Home, pentru a surprinde imagini din acea zonă.

Două modele de camere de înregistrat mydlinkTM Home afişază ce se petrece acasă pe smartphone, pe tabletă sau pe computer, indiferent unde ești: camera de supraveghere IP HD mydlink Home DCS-935L și camera de supraveghere IP 360 mydlink Home DCS-5010L.

DLink smarthome (4)

 

Portofoliul mydlinkTM Home conține și dispozitivul audio wireless DCH-M225 Music Everywhere care transformă difuzoarele şi sistemele stereo în platforme wireless de streaming de muzică, fără a fi necesară accesarea aplicației mydlink Home.

Music Everywhere transmite muzică direct de pe orice smartphone, tabletă, computer cu sistem de operare iOS sau Android sau direct prin Windows Media Player sau iTunes, pe orice difuzor activ ce folosește o intrare audio stereo standard de 3,5 mm. Odată conectat la reţeaua de acasă, Music Everywhere difuzează muzica disponibilă online (YouTube, Spotify etc.) sau de pe dispozitivele de stocare din reţeaua ta.

Gama de produse mydlinkTM Home este disponibilă în România începând cu luni, 23 februarie 2015, în rețeaua de magazine eMAG si Flanco.

Un router D-Link care încă n-a ajuns în România, dar care e capabil să îți susțină trei rețele wireless. Acesta a fost lansat în SUA.

DLink smarthome (5)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: