Frigiderul cu bere al Google traduce setea în 40 de limbi [VIDEO]

Frigiderul cu bere al Google traduce setea în 40 de limbi [VIDEO]

Google vine întotdeauna cu idei și proiecte îndrăznețe și ingenioase. Acum, s-ar putea ca noua invenție să te facă să înveți câteva limbi străine.

Ce motivație mai bună ai putea avea, dacă nu o băutură gratis? Desigur, ar mai fi câteva, cum ar fi o mașină autonomă sau o dronă, dar să ne păstrăm în limitele decenței și prețurilor rezonabile. Google și Thinking Box au încheiat un parteneriat, în urma căruia a rezultat Global Beer Fridge, scriu cei de la Engadget.

Aparatul depinde de capacitatea Google de a traduce în timp real cuvinte și expresii, pentru a servi băuturi. Frigiderul se deschide doar atunci când oamenii rostesc „I am Canadian”, acesta fiind sloganul Molson. Din fericire, nu ești nevoit să o spui doar în engleză, pentru că programul are capacitatea de a detecta 40 de limbi, de la franceză la hindi sau mandarină.

Putem spune că acesta e modul inedit al Google de a sărbători diversitatea culturală. Din păcate, frigiderul a fost testat doar în Canada, dar putem să ne imaginăm în continuare ziua când vom primi o bere gratis, doar pentru că spunem că suntem români în fața unui frigider.

 

Citește și:
Etichete: