Fast & Furious este un nou expansion pentru Forza Horizon 2 [VIDEO]

, 28 Feb, 16:00

După câteva săptămâni de zvonuri pe marginea unui joc Fast & Furious, cei de la au confirmat că este vorba de un expansion pack pentru Forza Horizon 2.

În viitorul apropiat, fanii Fast & Furious se vor putea urca la volanul unora dintre cele mai atrăgătoare maşini din populara serie şi vor putea interacţiona virtual cu unul dintre personajele din filmele omonime.

Anunţat prin imaginea de mai sus, acest nou joc va funcţiona ca un expanion pack standalone pentru Horizon 2 care nu implică să aveţi neapărat jocul original pentru a-l experimenta. Cu numele complet Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious acest titlu vă va oferi acces la o lume deschisă în care veţi putea conduce 11 maşini din filmele anterioare Fast & Furious şi din următorul Furious 7 ce ar urma să fie lansat în cinematografe în câteva luni.

Jucătorii vor fi recrutaţi şi puşi la câteva teste de Tej Parker, personajul interpretat de Ludacris în film. Tot vocea lui Ludacris va fi prezentă şi în jocul ilustrat în trailerul de mai jos. Pentru a participa activ la următoare misiune a grupului de prieteni din populara franciză, trebuie să câştigaţi mai multe curse, cele mai multe dintre ele desfăşurate în sudul Franţei. Cu cât câştigaţi mai multe competiţii, cu atât veţi avea acces la mai multe autoturisme.

Expansion-ul va fi disponibil începând cu 27 martie pentru Xbox One şi Xbox 360. Va fi gratuit până pe 10 aprilie, după care jucătorii vor trebui să investească 10 dolari pentru a-l descărca.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail