Filmul pe care toți și l-au dorit: Cum ar fi arătat duelul dintre Star Wars și Star Trek [VIDEO]

Un film în care universul Star Wars să se intersecteze cu cel Star Trek este un lucru pe care milioane de fani încă și-l doresc. În anul 1985, însă, am fi putut avea parte de mult așteptata producție.

De foarte mulți ani există o dispută pe internet între fanii seriei Star Trek și cei ai seriei Star Wars. Ambele au avut o influență importantă asupra unui număr foarte mare de oameni și ambele generează venituri colosale. Astfel, era normal ca unii oameni să-și dorească să vadă un film în care cele două lumi să se întâlnească.

Din păcate, un astfel de film nu a apărut pe marile ecrane niciodată, însă acum ne putem face o idee despre cum ar fi arătat o întâlnire între căpitanul James T. Kirk și Darth Vader. Trailerul pentru filmul ”The Carbonite Maneuver” are o durată de doar 85 de secunde, însă dacă luăm în considerare bugetul probabil redus, acesta este de o calitate surprinzătoare. După cum scrie Verge, numele este un amestec între ”The Corbomite Maneuver”, titlul unui episod Star Trek, și numele materialului în care a fost închis Han Solo.

Conform trailer-ului, nava Enterprise a călătorit foarte departe și înapoi în timp, regăsindu-se în mijlocul unul război între Imperiu și Rebeliune. Enterprise luptându-se cu Steaua Morții, walkeri imperiali AT-AT invadând porturi ale Flotei Stelare și multe altele pot fi văzut în cadrul trailer-ului de mai jos.

 

Bogdan Cristea
14:15 13.05.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video