Filmul despre Steve Jobs are un nou trailer care te va lăsa confuz [VIDEO]

Filmul despre Steve Jobs are un nou trailer care te va lăsa confuz [VIDEO]

Steve Jobs deja a fost subiectul unui film, denumit “Jobs” și în care a fost interpretat de Ashton Kutcher, dar cel nou se anunță mult mai puternic, de la replici la stările și momentele prin care trece cofondatorul Apple. 

Steve Jobs a fost un fascinant, ingenios și complex lider al industriei tech, desigur, dar e posibil ca trei filme despre viața sa, lansate pe parcursul a doar trei ani, să fie puțin cam mult. Distribuția include nume mari, printre care Michael Fassbender în rolul principal, Kate Winslet ca Joanna Hoffman, Seth Rogen în rolul lui Steve Wozniak și Jeff Daniels ca John Sculley, liderul temporar al Apple.

De asemenea, scenariul a fost scris de Aaron Sorkin, care a dar lovitura acum nu mult timp cu filmul The Social Network. Totuși, nu știm cum va fi primit acest nou film construit în jurul omului devenit mit. Majoritatea secvențelor îl prezintă mai degrabă ca pe o ființă mecanică, lipsită de empatie, dar plină de egocentrism. Nu știm încă dacă filmul propriu-zis va accentua această imagine și o va răsturna pe cea de semi-zeu sau viceversa, căci trailerul ne lasă confuzi în această privință.

Dacă dramatismul anticipat de această producție nu îți surâde, dar totuși vrei să știi mai multe despre Steve Jobs, poți aștepta lansarea documentarului The Man in the Machine, care se promite mult mai realist, având inclusiv mărturii ale apropiaților lui Steve Jobs.

Citește și: