Primul documentar pentru cei care îl urăsc pe Steve Jobs [VIDEO]

La câţiva ani după decesul lui Steve Jobs, se pare că va apărea primul documentar pentru cei care îl urâsc pe fostul CEO Apple.

Dacă aţi avut vreodată vreun semn de întrebare legat de modul în care Steve Jobs a reuşit să fie atât de eficient la cârma uneia dintre cele mai puternice companii din IT, un nou documentar s-ar putea să vă lămurească.

Intitulat Steve Jobs The Man in the Machine, acest documentar al cărui trailer îl puteţi urmări mai jos a reuşit deja să creeze câteva dezbateri aprinse, chiar dacă nu a fost lansat oficial. Eddy Cue, unul dintre vicepreşedinţii actuali ai Apple l-a clasificat ca fiind încărcat de rea voinţă după ce l-a văzut la festivalul de film SXSW. În altă ordine de idei însă, Alex Gibney, realizatorul său, este un laureat al premiului Oscar pentru documentare şi toate indiciile arată că nu a deformat sub nici o formă realitatea în noua sa creaţie. El nu a făcut decăt să-l clasifice pe defunctul CEO ca fiind în egală măsură vizionar şi un lider fără milă.

,,Lucrurile sale erau îndrăgite, dar asta nu înseamnă că el era îndrăgit.” Astfel de afirmaţii puteţi auzi în trailerul pentru Steve Jobs The Man in the Machine, doar unul dintre cele două filme pe care le vom putea vedea până la finele lui 2015 despre Steve Jobs. Al doilea este scris de Aaron Sorkin şi va fi un lung metraj în cadrul căruia rolul lui Steve Jobs va fi interpretat de Michael Fassbender. Documentarul va fi lansat la scară largă începând cu 4 septembrie, în timp ce filmul după viaţa lui Steve Jobs va ajunge în cinematografe în octombrie, o lună mai târziu.

Alexandru Puiu
06:44 27.07.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video