Facebook te ajută să treci mai ușor peste despărțiri

Facebook te ajută să treci mai ușor peste despărțiri

Pentru a face viața mai ușoară celor care tocmai s-au despărțit de cineva, cei de la Facebook au introdus un set de funcții noi foarte utile.

Nu toate relațiile amoroase se încheie în condiții foarte bune și chiar dacă s-ar încheia, cu siguranță nu te încântă, ca în fiecare zi când intri pe Facebook, să-ți vezi fostul partener de viață în excursii, fericit, într-o nouă relație.

Pentru că este foarte aproape de a deveni o oglindă a vieții voastre, orice relație din lumea reală începe și se termină și pe Facebook. Ca urmare, dacă tot nu mai vorbim doar de momente fericite care ajung online, ar fi păcat să nu puteți controla într-o oarecare măsură impactul pe care îl au acele detalii asupra stării voastre de spirit actuale.

Printr-un nou update introdus zilele trecute de cei de la Facebook, gigantul în socializare face o treabă foarte bună în a vă ajuta să treceți prin acea perioadă foarte grea de după o despărțire. În ideea în care ar părea un gest foarte agresiv să scoateți de la prieteni respectiva persoană, Facebook vă oferă un asistent format din câțiva pași prin care să treceți imediat după ce ați schimbat statusul relației voastre pe Facebook. Rezultatul final este că nu veți mai vedea în Newsfeed postări ale respectivei persoane sau unele care includ și fața ei. Deoarece întregul proces este automat, nu riscați să uitați.

Reversul medaliei este de asemenea valabil. Astfel, dacă nu mai vreți voi să vadă ea ce ați postat, puteți facilitate și această operațiune prin câteva clickuri. Pentru a duce lucrurile la un alt nivel, dacă începeți o nouă relație de exemplu, Facebook vă ajută să vă stergeți rapid tag-urile din fotografiile cu fostul iubit sau fost iubită. Puteți de asemenea, să optați ca altcineva, în afară de voi, să nu mai vadă acele fotografii. Momentan noua funcție este disponibilă doar pe mobile la nivel global sau pe web în SUA.