09 oct. 2015 | 12:29

Facebook Messenger este acum disponibil și pe Apple Watch

ACTUALITATE
Facebook Messenger este acum disponibil și pe Apple Watch

Utilizatorii de Apple Watch vor beneficia de acum de Facebook Messenger pe dispozitivele lor purtabile.

Din ce în ce mai multe aplicații importante devin compatibile cu smartwatch-ul create de compania din Cupertino. După cum probabil știți, zilele trecute, Google a livrat un update pentru Maps în urmă căruia aplicația a început să funcționeze și pe Apple Watch. Utilizatorii vor putea să obțină indicații direct pe dispozitivul de la încheietură, alături de durate estimative ale călătoriilor efectuate pe jos, cu bicicleta, mașina sau mijloace de transport în comun.

Conform publicației Verge, a venit rândul celor de la Facebook acum să respecte o promisiune făcută în urmă cu câteva săptămâni. Astfel, aplicația de mesagerie a cunoscutei rețele sociale funcționează acum și pe Apple Watch, permițându-vă să trimiteți, printre altele, înregistrări, like-uri și sticker-e. Mai mult decât atât, contactele din Messenger vor apărea acum în rezultate atunci când efectuați o căutare în iPhone.

De asemenea, Messenger va suporta diversele feature-uri de multitasking introduse pe iPad odată cu iOS 9. De curând, Messenger a devenit a doua cea mai populară aplicație din Statele Unite, depășind astfel YouTube. 59,5% din toți utilizatorii de mobil cu vârste mai mari de 18 ani au instalat aplicația. Acesta este un lucru cu atât mai important cu cât știm că YouTube vine preinstalat pe toate dispozitivele Android, în timp ce aplicația celor de la Facebook trebuie descărcată.