Google Maps funcționează acum și pe Apple Watch

Google Maps funcționează acum și pe Apple Watch

Grație celui mai nou update, aplicația Google Maps pentru iOS funcționează acum și pe Apple Watch.

În cazul în care vă doreați o aplicație pentru hărți pe Apple Watch, până de curând singura opțiune era software-ul creat de compania din Cupertino. Apple Maps a luat locul Google Maps în anul 2012, odată cu introducerea sistemului de operare iOS 6. Conform celor de la CNET, până în acel an, serviciul dezvoltat de Google era inclus în fiecare versiune iOS, iar majoritatea utilizatorilor încă îl consideră o opțiune mult mai bună decât ceea ce le oferă Apple.

Compania din Mountain View vrea să beneficieze la maxim de popularitatea Maps pe iOS, astfel că odată cu noul update, a introdus și compatibilitatea cu Apple Watch. Acum, utilizatorii vor putea să obțină indicații direct pe dispozitivul de la încheietură, alături de durate estimative ale călătoriilor efectuate pe jos, cu bicicleta, mașina sau mijloace de transport în comun.

După cum scrie Engadget, atunci când deschizi Google Maps direct pe smartwatch, ai doar două opțiuni: poți primi indicații pentru a ajunge acasă sau pentru a ajunge la muncă. Din păcate, nu pot fi afișate hărți complete pe display, iar o apăsare puternică vă va afișa alte trasee, în funcție de modul de deplasare. În rest, pentru a vă deplasa către o destinație care nu se află în istoricul aplicației, va trebui să o introduceți mai întâi pe telefon, iar apoi aceasta va apărea pe ecranul ceasului. Google Maps pentru iOS poate fi descărcat gratuit pe de App Store.

FOTO feature iMore

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: