Facebook Messenger ajunge la un record de popularitate și primește primul joc

Facebook Messenger ajunge la un record de popularitate și primește primul joc

Facebook a decis că Messenger trebuie să continue drept aplicație de sine stătătoare, departe de aplicația principală, și acum se dovedește un succes. Un moment tocmai bun, căci a fost lansat și primul joc pentru ea.

Prima aplicație Facebook care să ajungă la un miliard de descărcări a fost cea principală a rețelei sociale. Apoi, a venit rândul WhatsApp, iar mai nou Messenger atinge acest statut de „vedetă”. Alături de cele de la Facebook, Google are YouTube, Gmail și Google+.

Vestea despre performanța Facebook Messenger vine la aproape un an de când compania anunța că a ajuns la jumătate de miliard de descărcări. Cea mai nouă funcționalitate pentru Messenger este reprezentată de aplicațiile terțe pe care le poți folosi în aceasta, iar lista este completată cu primul joc: Doodle Draw.

Cum îi spune și numele, este mai mult o aplicație în care desenezi și trimiți creația unui prieten din lista de Facebook. Te vei simți ca acasă, chiar dacă ai sau nu talent, dar mai ai ceva de așteptat până la jocurile serioase pe care să le joci, eventual, în multiplayer cu prietenii tăi.

Partea proastă e că Doodle Draw nu este chiar aplicația pe care să o vrei cu disperare pe platforma ta. Este distractivă, într-o anumită măsură, dar deja ai aplicații mai utile pe Facebook Messenger decât aceasta.

Ai grijă însă, căci aplicația poate deveni generator de spam, deoarece prietenii tăi vor ajunge să colecteze credit, dacă invită cât mai mulți oameni să deseneze cu ei, scrie TechCrunch. Și în prezent sunt 600 de milioane de oameni pe Messenger capabili să genereze spam.

Dacă ții neapărat să încerci Doodle Draw, ai aplicația pentru Android aici și pentru iOS aici. Este deja evident că pentru Windows nu va veni prea curând setul de aplicații, dar poți spera.

 

Citește și: